Ståmattor

STÅMATTOR

Stående på en hård yta under långa perioder, hemma eller på jobbet, är mycket obekväma och kommer att orsaka fysisk trötthet efter några timmar. Du kommer att känna smärta och spänning eftersom dina benmuskler blir statiska och trånga eftersom de arbetar övertid för att hålla dig stående. Detta minskar blodflödet och orsakar smärta och obehag. Ditt hjärta kommer att behöva arbeta extra hårt för att pumpa blod genom dessa sammanhängande områden, dränera din energi. Men när du står på ett av våra mattor mot trötthet kommer dina muskler att subtivt komma och expandera när de anpassar sig till matens flexibilitet. Dessa muskelrörelser förbättrar ditt blodflöde och ökar mängden syre som når hjärtat. Detta minskar kraftigt trötthet.

Anti-trötthet mattor kan sänka trycket på knä, fötter och leder i upp till 40%, oavsett om du står i köket matlagning, arbetar i ditt garage eller står på din sitt-till-skrivbord, kommer du att känna som om du är på ett moln Mindre trötthet = Bättre kvalitetsarbete!

VARFÖR POLYURETHANE?
Våra anti-trötthet mattor är gjorda i en unibody mögel. Det innebär att varje matta är ett massivt materialblock utan extra material skiktat eller blandat vilket skulle kunna kompromissa med kvaliteten. Polyuretan är ett flexibelt, fjädrande tillverkat material som ger vår stående matlinje många unika egenskaper:

Ergonomi: Långtidsstöd och komfort är avgörande för att förhindra muskelbelastning och skador. De motståndskraften hos våra polyuretanmattor har många hälsofördelar, till exempel: lindrande fot, rygg och benvärk, förbättrad balans, minskning av ryggradskompression, …
Lång livslängd: Polyuretan förlorar inte sin flytkraft och kommer inte att komprimeras över tiden. På så sätt kommer våra mattor aldrig att förlora sina ergonomiska fördelar när de åldras.
Slitstyrka: Polyuretan är mycket slitstark, vilket gör våra mattor elastiska till stolar, höga klackar (OBS: inte spetsade höga klackar) och andra sulor. De är jämnhärdiga för att delaminera, riva, punktera, kemiska skador och värma upp till 200 ° C.
Ytkvaliteter: Våra mattor kommer aldrig att delas eller delamineras eftersom de är gjorda av fast polyuretan. Dessutom är ytan lätt att rengöra, antimikrobiell och fläckskyddad.
Non-Trip: Polyuretan har glidegenskaper som minskar mattens förmåga att skotta över golvet, plus högkantenskanter som aldrig kommer att krulla.
Miljövänligt: ​​Våra polyuretanmattor innehåller inga mjukgörare, så de släpper inte ut skadliga dofter eller kemikalier. Eftersom våra mattor också är mycket slitstarka, kommer de att vara en livstid så att du inte kommer att få onödigt konsumtionsavfall. Framför allt är våra mattor 100% återvinningsbara!